Skip to content

Te koop: woonhuis Vlierestraat 1 6523 EX Nijmegen

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 325.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Nijmegen Vlierestraat 1

Op een bijzonder goede lokatie midden in Nijmegen-Oost gelegen halfvrijstaande praktijkruimte, die gezien de aard, inrichting en bestemming volgens het vigerende bestemmingsplan ook als woning te gebruiken is.

LET OP: Dit object is momenteel in gebruik als praktijkruimte, maar kan ook als woning in gebruik worden genomen. De aanvraag daartoe is momenteel in behandeling bij het ODRN.

Het object heeft diverse mogelijkheden met betrekking tot het bestemmingsplan. Het pand heeft een bestemming gemengde doeleinden, hetgeen een gebruik als kantoor, dienstverlening, kapsalon maar ook de bestemming wonen mogelijk maakt. Het object kan zeer eenvoudig aangepast worden naar een halfvrijstaande woning. Toilet op de begane grond en een badkamer op de verdieping is reeds aanwezig. Voor het gebruik als woning dient wel een omgevingsvergunning aangevraagd te worden.

Indeling; Entree, toilet, berging, ruime woonkamer (plm. 32 m2). Verdieping; Overloop, moderne badkamer met douche, grote ruimte met een eenvoudige mogelijkheid om meerdere slaapkamers te realiseren, thans zijn er een tweetal behandelkamers aanwezig. Berging aan de voorzijde. Vrijwel geen tuin aanwezig, slechts een beperkte buitenruimte aan de voorzijde.

Het object is gelegen in Nijmegen Oost, één van de meest gewilde buurten van Nijmegen. In de directe omgeving zijn diverse winkels en horecagelegenheden gevestigd. De universiteit en het Radboud ziekenhuis zijn in de nabije omgeving gelegen. Het stadscentrum van Nijmegen is op 15 minuten loopafstand. De locatie is goed bereikbaar zowel per auto als met het openbaar vervoer. Naast de openbare weg zijn er parkeervoorzieningen. Daarnaast zijn er diverse bushaltes in de omgeving gevestigd. Het centraal station is op 20 minuten loopafstand.

  • 85 m2
  • 84 m2
  • 2

Kenmerken Vlierestraat 1

Overdracht

Vraagprijs€ 325.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte84 m2
Woonoppervlakte85 m2
Inhoud327 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1927
Dak typeSamengesteld dak
IsolatievormenDakisolatie, Dubbelglas

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Vlierestraat 1

Marktcijfers van Nijmegen

Gemiddelde verkoopprijs in Nijmegen

Landelijk gemiddelde: € 284.108,-

Gemiddelde vraagprijs in Nijmegen

Landelijk gemiddelde: € 306.808,-

Gemiddelde verkooptijd in Nijmegen

Landelijk gemiddelde: 24

Gemiddeld aangeboden in Nijmegen

Landelijk gemiddelde: 5824

Gemiddeld aantal verkocht in Nijmegen

Landelijk gemiddelde: 8759

Gemiddelde prijs/m2 in Nijmegen

Landelijk gemiddelde: 2.508

Vergelijkbaar woningaanbod