Ons werkgebied

Nijmegen en omgeving

Claase Garantie Makelaars is een toonaangevend makelaarskantoor dat zich richt op de regio Nijmegen en haar omliggende gebieden. Waaronder: Malden, Molenhoek, Mook, Nijmegen, Wijchen, Beek, Berg en Dal en Groesbeek. Ons team van makelaars is trots op haar jarenlange ervaring en expertise in de makelaardij. En kan u voorzien van hoogwaardige dienstverlening op het gebied van verkoop, aankoop, taxaties, huur en verhuur van onroerend goed.

Als lokale makelaar begrijpen wij als geen ander de markt in deze regio. Onze kennis van de lokale vastgoedmarkt en onze ervaring in het werken met kopers en verkopers in deze regio, stelt ons in staat om onze klanten te voorzien van uitstekende service en deskundig advies.

Of u nu op zoek bent naar een nieuw huis, een appartement wilt verkopen of op zoek bent naar een huurwoning, Claase Garantie Makelaars biedt u een volledig scala aan diensten om aan uw behoeften te voldoen. Ons team staat klaar om u te begeleiden door het hele proces, van de initiële consultatie tot de uiteindelijke overdracht van eigendom.

Dus als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren makelaar in Nijmegen en de omliggende gebieden, neem dan gerust contact op met Claase Garantie Makelaars. Wij staan klaar om u te helpen uw vastgoeddoelen te bereiken.