Onze taxateurs kunnen jouw NWWI-taxaties verzorgen

Een NWWI-taxatie is een taxatie van een woonhuis of appartement die voldoet aan de eisen van het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Het NWWI is een onafhankelijke organisatie die taxateurs en taxatierapporten controleert om de kwaliteit te waarborgen.

Een NWWI-taxatie is bedoeld voor verschillende doeleinden, zoals het verkrijgen van een hypotheek, het bepalen van de verkoopprijs van een woning. Een NWWI-taxatierapport wordt door alle Nederlandse geldverstrekkers geaccepteerd.

Bij een NWWI taxatie wordt gekeken naar verschillende aspecten van de woning, zoals de locatie, het bouwjaar, de staat van onderhoud, de grootte en de indeling van de woning. Ook wordt gekeken naar de omgeving, zoals de buurt, de voorzieningen en de ligging ten opzichte van uitvalswegen en openbaar vervoer.

Een NWWI taxatie wordt uitgevoerd door een van onze gecertificeerde taxateur die is ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Onze taxateur maakt een uitgebreid taxatierapport waarin alle aspecten van de woning worden beschreven en de waarde van de woning wordt bepaald en uitgebreid onderbouwd.

Het is belangrijk om te weten dat een NWWI taxatie niet hetzelfde is als een bouwkundige keuring. Een bouwkundige keuring is een onderzoek naar de bouwkundige staat van een woning en eventuele gebreken of achterstallig onderhoud. Een NWWI taxatie richt zich voornamelijk op de waardebepaling van de woning.

Kortom, een NWWI-taxatie is een waardevol instrument voor het bepalen van de waarde van een woonhuis of appartement en wordt door alle Nederlandse geldverstrekkers geaccepteerd.

Vraag je bij ons een NWWI-taxatie aan dan ontvang je snel een uitgebreid en betrouwbaar taxatierapport.

Voor meer informatie kun je met ons bellen 024 – 358 02 01.