Een huis kopen in Nijmegen met Claase Garantiemakelaars

Wil je een huis kopen in Nijmegen en omgeving? Kies dan voor dé garantiemakelaar van Malden: Claase Garantiemakelaars. Wil je graag een huis kopen in Nijmegen en omgeving maar heb je de juiste makelaar nog niet gevonden? Voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw, ben je bij Claase Garantiemakelaars aan het goede adres. Onze professionele makelaars helpen je graag met een huis kopen in Malden en omstreken!

Huis kopen met een aankoopmakelaar

Een huis kopen kan een behoorlijke opgave zijn. Zonder goede makelaar kan het nog wel eens anders uitpakken dan verwacht. Er zijn veel makelaars waar je uit kunt kiezen. Wat maakt de ene makelaar nou beter dan een ander? Natuurlijk zijn betrouwbaarheid, proactief handelen en meedenken belangrijke vereisten. Echter geven deze geen garantie op een goed resultaat. Claase Garantiemakelaars is een Garantiemakelaar en durft daarom wel garanties te geven. Zo kun je zorgeloos een huis kopen.

Zekerheidsgarantie bij een huis kopen

Een huis kopen met Claase Garantiemakelaars is vrij van zorgen. Wij durven namelijk diverse garanties af te geven. Een huis kopen is een spannende en vaak zelfs emotionele aangelegenheid. Hierbij kan het soms lastig zijn om objectief te blijven. Is de bouwkundige staat van het huis wel in orde? Zijn er geen verborgen gebreken?  Een Garantiemakelaar biedt zekerheid; met deze garantie kom je niet voor verrassingen te staan. Je krijgt alle informatie over de kwaliteit en staat van het onderhoud overzichtelijk gepresenteerd. Hierdoor kun je bij een huis kopen in Malden een weloverwogen en juiste keuze maken. Naast de zekerheidsgarantie bieden wij een aantal andere garanties. Lees gerust meer over onze aankoopgaranties.

Wil je meer informatie over het kopen van een huis met een aankoopmakelaar van Claase Garantiemakelaars? Vul dan het onderstaande formulier in, bel ons via 024 – 358 02 01 of mail naar info@claase.nl.

 

Contact

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.