Over ons

Bij Claase ben je aan het juiste adres!

Claase Garantiemakelaars, Jouw makelaar in Nijmegen en omgeving, dat is Claase Garantiemakelaars. Niet zomaar een makelaar, Claase garantiemakelaars is een Garantiemakelaar. Bovendien het oudste makelaarskantoor van de hele regio! Ben je dus op zoek naar een makelaar in Nijmegen en omgeving om jouw woning te verkopen? Of wil je juist een woning gaan kopen en ben je daarom op zoek naar een makelaar in Nijmegen? Bij Claase Garantiemakelaars helpen wij je graag.

Een goede makelaar vinden, dat doe je niet zomaar. Het aanbod van makelaars is groot en waar let je op bij het maken van jouw keuze? Logischerwijs wil je graag een betrouwbare makelaar, die meedenkt en proactief handelt. Maar zou het niet fijn zijn als jouw makelaar in net even dat stapje extra zet? Om deze reden zijn wij niet zomaar een makelaar. Wij zijn een Garantiemakelaar. Een makelaar met een enorm netwerk dat hij maar al te graag inzet om jouw doel het beste te dienen! Wij durven namelijk garanties te geven zodat je straks zonder zorgen jouw woning uit handen kan geven. Slagen wij daar niet in ? Geen zorgen, je betaalt ons NIETS. Wij werken op “NO CURE NO PAY” basis.

Als garantiemakelaar in Malden geven wij verschillende garanties af. Zo zorgen wij ervoor dat jouw huis wel opvalt, onze presentatiegarantie. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Heb je een korte vraag dan kan dit ook via onze chat. Bezichtigingen verzorgen wij ook in de avonduren en in het weekend. Immers werken de meeste mensen doordeweeks. Ook zijn wij aangesloten bij de NVM. Al met al durven wij je onze servicegarantie te geven. Lees meer over onze garanties op de uitgebreide pagina over garantiemakelaars.

Een makelaar in Nijmegen en omgeving zoeken hoeft dus niet ingewikkeld te zijn. Zoals met zoveel dingen moet je weten waar je moet zoeken. Bij Claase Garantiemakelaars ben je in goede handen. Met onze jaren ervaring in de makelaardij, een gemotiveerd team van professionals en onze garanties ben je bij ons aan het juiste adres. Ook voor overige diensten, waarvoor je een makelaar zoekt, zijn wij je graag van dienst.

De cijfers spreken

woningen verkocht in de regio

vanaf juli 2023 tot juli 2024

dagen gemiddelde looptijd

vanaf juli 2023 tot juli 2024

gem. onderhandelingsresultaat

vanaf juli 2023 tot juli 2024

Ons team Bij Claase Garantiemakelaars helpen wij je graag.

Bas Claase

Makelaar-Taxateur NVM / NRVT / TMI

Marcel Kuitenbrouwer

Assistent Makelaar ARMT

Peter Baakman

Makelaar-Taxateur NVM / NRVT