Ga naar inhoud

De Hoge Brug 4

6581 AJ Malden

Claase Garantiemakelaars in Malden
Neem contact met mij op

Verkocht o.v.

€ 280.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Bedrijfspanden>
  3. Koop Malden De Hoge Brug 4

Op zoek naar een ruim en goed gelegen kantoorpand in Malden ? Dan is Hoge Brug 4 de perfecte locatie voor jouw bedrijf !

Met een oppervlakte van 312 m2 biedt dit pand voldoende ruimte voor al jouw zakelijke activiteiten. Daarnaast beschikt het pand over voldoende eigen parkeerplaatsen, waardoor jouw medewerkers en klanten altijd gemakkelijk kunnen parkeren.

De ligging van het pand is ideaal, met een goede bereikbaarheid. Bovendien is de vraagprijs zeer aantrekkelijk voor een kantoorpand van deze omvang en op deze locatie.

Waar wacht je nog op? Dit is jouw kans om een geweldige zakelijke investering te doen. Neem snel contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging. Dit pand op Hoge Brug 4 in Malden kan binnenkort van jou zijn !

  • 312 m2
  • 820 m2

Kenmerken De Hoge Brug 4

Overdracht

StatusVerkocht o.v.
Prijs€ 280.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Soort ObjectKantoorruimte
Totale oppervlakte312 m2
Perceeloppervlakte820 m2
Oppervlakte kantoorruimte312 m2

Parkeergelegenheid

Overdekt parkerenOp zoek naar een ruim en goed gelegen kantoorpand in Malden ? Dan is Hoge Brug 4 de perfecte locatie voor jouw bedrijf ! Met een oppervlakte van 312 m2 biedt dit pand voldoende ruimte voor al jouw zakelijke activiteiten. Daarnaast beschikt het pand over voldoende eigen parkeerplaatsen, waardoor jouw medewerkers en klanten altijd gemakkelijk kunnen parkeren. De ligging van het pand is ideaal, met een goede bereikbaarheid. Bovendien is de vraagprijs zeer aantrekkelijk voor een kantoorpand van deze omvang en op deze locatie. Waar wacht je nog op? Dit is jouw kans om een geweldige zakelijke investering te doen. Neem snel contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging. Dit pand op Hoge Brug 4 in Malden kan binnenkort van jou zijn !
Onoverdekt parkerenOp zoek naar een ruim en goed gelegen kantoorpand in Malden ? Dan is Hoge Brug 4 de perfecte locatie voor jouw bedrijf ! Met een oppervlakte van 312 m2 biedt dit pand voldoende ruimte voor al jouw zakelijke activiteiten. Daarnaast beschikt het pand over voldoende eigen parkeerplaatsen, waardoor jouw medewerkers en klanten altijd gemakkelijk kunnen parkeren. De ligging van het pand is ideaal, met een goede bereikbaarheid. Bovendien is de vraagprijs zeer aantrekkelijk voor een kantoorpand van deze omvang en op deze locatie. Waar wacht je nog op? Dit is jouw kans om een geweldige zakelijke investering te doen. Neem snel contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging. Dit pand op Hoge Brug 4 in Malden kan binnenkort van jou zijn !

Bouw

BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1971
Bouwjaar toelichting

Overig

Kantoorruimte in units vanaf312 m2
LocatieBEDRIJVENTERREIN
Aantal lagen1
Onderhoud binnenGoed
Onderhoud buitenGoed

Ligging De Hoge Brug 4

Vergelijkbaar bedrijfsaanbod