Ga naar inhoud

Te koop: appartement Molukkenstraat 202 6524 NK Nijmegen

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 325.000,- k.k.

Aankoopkans in de Indische Buurt, Nijmegen: Ruim 3-Kamer Appartement met TUIN van plm. 108 m2

Dit 3-kamer appartement op de eerste woonlaag aan de Molukkenstraat 202 biedt een unieke kans voor renovatie en persoonlijke touch. Met een ruime hal, een eenvoudige keuken en doucheruimte, plus een slaapkamer met inbouwkast en balkon, wacht deze woning op een nieuwe eigenaar die het naar zijn eigen smaak wil transformeren.

De indeling is praktisch en biedt mogelijkheden om de ruimte optimaal te benutten. De woonkamer, voorzien van een moederhaard en de eetkamer hebben beide toegang tot balkons en de achtertuin, waardoor binnen- en buitenleven naadloos in elkaar overlopen.

De locatie in de Indische Buurt van Nijmegen biedt een levendige omgeving met diverse voorzieningen binnen handbereik. Geniet van de nabijheid van winkels, restaurants en groene parken. De Molukkenstraat is gunstig gelegen ten opzichte van het stadscentrum en heeft uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer.

Dit appartement profiteert van een gezonde Vereniging van Eigenaars, waardoor de gemeenschappelijke ruimtes goed onderhouden worden. Met een bijdrage van slechts € 118,78 per maand biedt de VvE gemoedsrust en zekerheid voor de toekomstige eigenaar.

Met een woonoppervlak van 69m2 en een berging in het souterrain biedt deze woning de ideale kans om een comfortabele en persoonlijke leefruimte te creëren in een van Nijmegen’s meest geliefde buurten. Maak van dit appartement jouw nieuwe thuis!

  • 71 m2
  • 2

Kenmerken Molukkenstraat 202

Overdracht

Vraagprijs€ 325.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte71 m2
Inhoud190 m3

Bouw

SoortBenedenwoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1955
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDubbelglas
EnergielabelG

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Molukkenstraat 202

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

173.557

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

72%

20% NL

16%

20% NL

12%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod