Ga naar inhoud

Te koop: bouwgrond Oude Rijksweg 1B 6612 AH Nederasselt

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 600.000,- k.k.

Op een geweldige vrij gelegen locatie, in een fraaie natuurlijke omgeving, ligt deze prachtige bouwlocatie van ca. 3.500 m2.

Dit object is ideaal voor mensen met paarden, vanwege de reeds aanwezige rijbak, verrijdbare schuilstal en de mogelijke koop van de ruime aangrenzende weilanden.

Hier woon je midden in de natuur met het centrum van Grave, Wijchen en Nijmegen op korte afstand !

Er is door de huidige eigenaren een ontwerp gemaakt voor de bouw van een vrijstaande woning, bij interesse kan dit bouwplan uiteraard geheel aan de koper ter beschikking worden gesteld. Vanzelfsprekend kan de koper binnen de normen van het huidige bestemmingsplan kiezen voor een eigen ontwerp.

Gelegen nabij de voorzieningen in Overasselt, Wijchen, Grave en Nijmegen-Dukenburg en op korte afstand van de ziekenhuizen en universiteit van Nijmegen.

Het perceel maakt deel uit van een groter perceel (totaal plm. 22.000 m2). Het is tevens mogelijk het gehele perceel aan te kopen voor een indicatieprijs van € 850.000,= k.k. Door de grootte van het totale perceel is er naast de bebouwing van het huisperceel een ideale mogelijkheid om paarden of andere dieren aan huis te houden.

  • 4.000 m2

Kenmerken Oude Rijksweg 1B

Overdracht

Vraagprijs€ 600.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte4.000 m2
Inhoud0 m3

Bouw

BouwvormNiet van toepassing

Indeling

Aantal verdiepingen0

Maandlasten

Ligging Oude Rijksweg 1B

Voorzieningen

Vergelijkbaar woningaanbod