Ga naar inhoud

Te koop: bouwgrond Oude Rijksweg 1A 6612 AH Nederasselt

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 850.000,- k.k.

Op een geweldige vrij gelegen locatie, in een fraaie natuurlijke omgeving, ligt deze prachtige bouwlocatie van bijna 22.000 m²(2.2 Ha).

Dit object is ideaal voor mensen met paarden, vanwege de reeds aanwezige rijbak, verrijdbare schuilstal en de ruime aangrenzende weilanden.

Hier woon je midden in de natuur met het centrum van Grave, Wijchen en Nijmegen op korte afstand ! Door de grootte van het perceel is er naast de bebouwing van het huisperceel een ideale mogelijkheid om paarden of andere dieren aan huis te houden.

Er is door de huidige eigenaren een ontwerp gemaakt voor de bouw van een vrijstaande woning, bij interesse kan dit bouwplan uiteraard geheel aan de koper ter beschikking worden gesteld. Vanzelfsprekend kan de koper binnen de normen van het huidige bestemmingsplan kiezen voor een eigen ontwerp.

Gelegen nabij de voorzieningen in Overasselt, Wijchen, Grave en Nijmegen-Dukenburg en op korte afstand van de ziekenhuizen en universiteit van Nijmegen.

Er bestaat ook een mogelijkheid niet de gehele 22.000 m2 aan te kopen. De aankoop van een gedeelte ter grootte van plm. 4.000 m2 met een indicatieprijs van € 600.000,= k.k. is eveneens bespreekbaar.

  • 21.802 m2

Kenmerken Oude Rijksweg 1A

Overdracht

Vraagprijs€ 850.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte21.802 m2
Inhoud0 m3

Bouw

BouwvormNiet van toepassing

Indeling

Aantal verdiepingen0

Maandlasten

Ligging Oude Rijksweg 1A

Voorzieningen

Vergelijkbaar woningaanbod