Ga naar inhoud

Te koop: bouwgrond Rijksweg 54 6585 AG Mook

Claase Garantiemakelaars in Malden
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 150.000,- k.k.

Realiseer hier uw eigen huis ! Dit is een op de hoek van de Rijksweg en de van Dedemstraat gelegen bouwkavel waar u zelf uw droomhuis kunt realiseren.

Er is overeenkomstig het vigerende bestemmingsplan voor het perceel reeds een verleende bouwvergunning voor de bouw van een vrijstaand woonhuis afgegeven. De koper heeft echter ook binnen de door de Gemeente Mook en Middelaar gestelde grenzen de mogelijkheid tot de uitvoering van zijn eigen bouwplan indien het huidige bouwplan hem of haar niet zou passen. Uiteraard dient de koper daartoe dan zelf de procedure te volgen en de daarmee verband houdende kosten te betalen.

Het bestemmingsplan geeft een nokhoogte van 10 meter en een goothoogte van 6 meter aan. Op deze basis is er een dus een goedgekeurd bouwplan voorhanden.

Het perceel is binnen de bebouwde kom van Mook gelegen en ligt op korte afstand van alle scholen, winkels sport faciliteiten, recreatiegebieden, ziekenhuizen en Nijmegen-stad en toch woont u vrij.

De snelfietsroute Cuijk-Nijmegen is letterlijk om de hoek aangelegd, waardoor er een ideale verbinding met Nijmegen en met Cuijk ontstaat. Op wandelafstand bevinden zich prachtige bossen en natuurgebieden zoals de Mookerheide en de Maas.

Mook biedt gunstig gelegen openbaar vervoer (bushalte en treinstation op 1.5 km afstand) en bovendien uitstekende verbindingen naar onder meer Nijmegen en Venlo. Binnen enkele minuten is er met de auto aansluiting op de A73.

De koopsom is kosten koper. Er is 8% overdrachtsbelasting van toepassing op dit perceel.

  • 279 m2

Kenmerken Rijksweg 54

Overdracht

Koopprijs€ 150.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte279 m2
Inhoud0 m3

Bouw

BouwvormNiet van toepassing

Indeling

Aantal verdiepingen0

Maandlasten

Ligging Rijksweg 54

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

7.775

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

36%

20% NL

36%

20% NL

29%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod