Ga naar inhoud

Te koop: appartement Groesbeekseweg 19D B04 6585 KE Mook

Claase Garantiemakelaars in Malden
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 315.000,- v.o.n.

Royaal wonen in het centrum van Mook met alle voorzieningen in de nabijheid en op loopafstand van de prachtige natuur.

Mook is centraal gelegen onder de rook van Nijmegen en is omsloten door de prachtige natuur van de Mookerheide, de Groesbeekse bossen en de waterrijke omgeving van de Maas. Naast het dorpse karakter beschikt Mook over een klein winkelgebied voor de dagelijkse boodschappen en heeft het op korte afstand gelegen Molenhoek een winkelcentrum en een treinstation met een verbinding naar Nijmegen-Venlo en zijn grote uitvalswegen binnen 1 á 2 minuten te bereiken. Ook is de snelfietsroute van Cuijk naar Nijmegen om de hoek gelegen. Hierdoor zijn de Radboud Universiteit en het Radboud Ziekenhuis met een elektrische fiets snel te bereiken. Tevens is er een breed aanbod aan sport- en ontspanningsmogelijkheden.

Herrendal Staete maakt onderdeel uit van het nieuwbouwplan op de hoek van de Bovensteweg/Groesbeekseweg op de locatie van de voormalige Rabobank en accountantskantoor Peters.

Het plan op deze zeer centraal gelegen locatie bestaat in totaal uit 18 appartementen verdeeld over 4 bouwlagen.

De appartementen voldoen aan hoge normen als het gaat om duurzaamheid en comfort. Daarbij is extra geïnvesteerd om een zo duurzaam mogelijk gebouw te realiseren, zoals ventilatie type C (natuurlijke toevoer via zelfregulerende roosters boven de ramen en mechanische afzuiging CO2 gestuurd in de woonkamer, in de slaapkamers automatisch en in badkamer op luchtvochtigheid gestuurd), zonnepanelen en een warmtepomp installatie.

De luchtventilatie-warmtepomp in combinatie met een boiler voor het warmte tapwater worden per appartement gesitueerd in de technische ruimte. Tevens beschikt ieder appartement over een eigen klimaatinstallatie.

Het appartementengebouw wordt voorzien van ongeveer 80 zonnepanelen die ervoor zorgen dat er hernieuwbare energie wordt opgewekt.

De appartementen worden compleet opgeleverd met sanitair maar zonder keukeninrichting.

De woningen worden gebouwd onder de nieuwbouwgarantieregeling appartementen 2020 van Bouwgarant. Start bouw zomer 2023.

Bouwnummer 04

Fraai appartement op de begane grond van Herrendal Staete met een gebruiksoppervlakte van 76 m² en een balkon van ca. 6 m². Bij dit appartement hoort één parkeerplaats alsmede een eigen berging in de onderbouw.

Indeling:
Entree/hal, meterkast, woonkamer met een oppervlakte van plm. 27 m² met een open keuken en balkon, toilet, badkamer met wastafel en douche, technische ruimte, 2 slaapkamers.

Voor meer informatie over dit nieuwbouwplan, informeer bij uw eigen NVM makelaar of de verkoopmakelaar.

  • 76 m2
  • 2

Kenmerken Groesbeekseweg 19D B04

Overdracht

Koopprijs€ 315.000,- v.o.n.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte76 m2
Inhoud255 m3

Bouw

SoortPortiekflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2023
Dak typeSamengesteld dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Groesbeekseweg 19D B04

Voorzieningen

Vergelijkbaar woningaanbod