Ga naar inhoud

Te koop: bouwgrond Rijksweg 8Kavel 3 6584 AB Molenhoek

Claase Garantiemakelaars in Malden
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 225.000,- v.o.n.

Realiseer hier uw eigen droomhuis !

4 prachtige bouwkavels van respectievelijk 540, 660, 730 en 880 m2 waar u zelf uw droomhuis kunt realiseren. Op deze locatie worden daarmee in totaal 4 vrijstaande woningen gerealiseerd.

Bouwkavel 3 heeft een grootte van 660 m2 en wordt bouwrijp geleverd.

Het perceel is zeer gunstig op de zon gelegen, met een vrij uitzicht aan de achterzijde en die bovendien aansluit op de landerijen en de rivier de Maas. Zeer geschikt voor de liefhebber van vrij wonen en zelf bouwen.

Er is overeenkomstig het vigerende bestemmingsplan voor ieder perceel toestemming voor de bouw van een vrijstaand woonhuis. De koper heeft binnen de door de Gemeente Mook en Middelaar gestelde grenzen de mogelijkheid tot de uitvoering van zijn eigen bouwplan. Het bestemmingsplan geeft een grote mate van vrijheid t.a.v. de grootte van het te bouwen huis.

Het perceel is binnen de bebouwde kom van Molenhoek gelegen en ligt op korte afstand van alle scholen, winkels sport faciliteiten, recreatiegebieden, ziekenhuizen en Nijmegen-stad en toch woont u vrij.

De snelfietsroute Cuijk-Nijmegen wordt momenteel letterlijk om de hoek aangelegd, waardoor er een ideale verbinding met Nijmegen en met Cuijk ontstaat. Op wandelafstand bevinden zich prachtige bossen en natuurgebieden zoals de Mookerheide en de Maas.

Molenhoek biedt gunstig gelegen openbaar vervoer (bushalte en treinstation op loopafstand) en bovendien uitstekende verbindingen naar onder meer Nijmegen en Venlo. Binnen enkele minuten is er met de auto aansluiting op de A73.

Er is 21% BTW bij de koopsom inbegrepen, overdrachtsbelasting is niet van toepassing op dit perceel.
De prijs is vrij op naam, dus u betaalt naast de koopsom geen verdere belastingen of notariskosten.

  • 660 m2

Kenmerken Rijksweg 8Kavel 3

Overdracht

Vraagprijs€ 225.000,- v.o.n.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte660 m2
Inhoud0 m3

Bouw

BouwvormNiet van toepassing

Indeling

Aantal verdiepingen0

Maandlasten

Ligging Rijksweg 8Kavel 3

Voorzieningen

Vergelijkbaar woningaanbod