Ga naar inhoud

Te koop: bouwgrond Rijksweg 60 6581 EP Malden

Claase Garantiemakelaars in Malden
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 650.000,- k.k.

Een aan de Rijksweg gelegen kavel van 1.284 m2 met de mogelijkheid tot het realiseren van een vrijstaande woning of een appartementengebouw met 9 appartementen.

De eerste mogelijkheid is om hier uw eigen droomhuis te realiseren.

Er is overeenkomstig het vigerende bestemmingsplan de mogelijkheid tot de uitvoering van een eigen bouwplan voor de bouw van 1 vrijstaande woning. Uiteraard dient de koper daartoe dan zelf de procedure te volgen en de daarmee verband houdende kosten te betalen.

Het perceel is binnen de bebouwde kom van Malden gelegen en ligt op korte afstand van alle scholen, winkels, sportfaciliteiten, recreatiegebieden, ziekenhuizen en Nijmegen-stad en toch woont u vrij.

De snelfietsroute Cuijk-Nijmegen is letterlijk om de hoek aangelegd, waardoor er een ideale verbinding met Nijmegen en met Cuijk ontstaat. Op wandelafstand bevinden zich prachtige bossen en natuurgebieden zoals het Heumensoord.

Malden biedt gunstig gelegen openbaar vervoer (bushalte voor de deur) en bovendien uitstekende verbindingen naar onder meer Nijmegen en Venlo. Binnen enkele minuten is er met de auto aansluiting op de A73.

De koopsom is kosten koper. Er is 8% overdrachtsbelasting van toepassing op dit perceel.

Momenteel staat er op het perceel nog een vrijstaande (verhuurde) woning. De woning is in twee delen (begane grond en eerste verdieping) verhuurd voor een actuele huurprijs van € 31.200,= inclusief servicekosten per jaar.

Mogelijkheid 2 is op het perceel een appartementengebouw met 9 appartement te realiseren. Hiervoor heeft Halma Architecten een plan ontwikkeld waarop de Gemeente Heumen een principe-goedkeuring heeft afgegeven.

Uiteraard zijn verdere plan- en ontwikkelingskosten voor rekening van de koper.

  • 1.284 m2

Kenmerken Rijksweg 60

Overdracht

Vraagprijs€ 650.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte1.284 m2
Inhoud0 m3

Bouw

BouwvormNiet van toepassing

Indeling

Aantal verdiepingen0

Maandlasten

Ligging Rijksweg 60

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

16.475

Vergelijkbaar woningaanbod