Skip to content

Te koop: bouwgrond Rijksweg 60 6581 EP Malden

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 150.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Malden Rijksweg 60

Realiseer hier uw eigen huis ! Dit is een aan de Rijksweg tussen de nummers 58 en 60 gelegen bouwkavel van 487m2 waar u zelf uw droomhuis kunt realiseren.

Er is overeenkomstig het vigerende bestemmingsplan de mogelijkheid tot de uitvoering van een eigen bouwplan. Uiteraard dient de koper daartoe dan zelf de procedure te volgen en de daarmee verband houdende kosten te betalen.

Het perceel is binnen de bebouwde kom van Malden gelegen en ligt op korte afstand van alle scholen, winkels sport faciliteiten, recreatiegebieden, ziekenhuizen en Nijmegen-stad en toch woont u vrij.

De snelfietsroute Cuijk-Nijmegen is letterlijk om de hoek aangelegd, waardoor er een ideale verbinding met Nijmegen en met Cuijk ontstaat. Op wandelafstand bevinden zich prachtige bossen en natuurgebieden zoals het Heumensoord.

Malden biedt gunstig gelegen openbaar vervoer (bushalte voor de deur) en bovendien uitstekende verbindingen naar onder meer Nijmegen en Venlo. Binnen enkele minuten is er met de auto aansluiting op de A73.

De koopsom is kosten koper. Er is 8% overdrachtsbelasting van toepassing op dit perceel.

  • 487 m2

Kenmerken Rijksweg 60

Overdracht

Koopprijs€ 150.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte487 m2
Inhoud0 m3

Bouw

BouwvormNiet van toepassing

Indeling

Aantal verdiepingen0

Maandlasten

Ligging Rijksweg 60

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

16.475

Vergelijkbaar woningaanbod