Ga naar inhoud

Te koop: bouwgrond Rijksweg 44 6581 EN Malden

Claase Garantiemakelaars in Malden
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 400.000,- k.k.

Waar koopt u in Malden nog een bouwkavel van bijna 1.000 m2 om uw eigen droom te realiseren ? Bij ons !

Het bouwkavel is gelegen aan de Rijksweg aan de noordkant van Malden en heeft een grootte van plm. 963 m2.

Het perceel is zeer gunstig op de zon gelegen. Zeer geschikt voor de liefhebber van vrij wonen en zelf bouwen.

Er is overeenkomstig het vigerende bestemmingsplan toestemming voor de bouw van één vrijstaand woonhuis. De koper heeft binnen de door de Gemeente Heumen gestelde grenzen de mogelijkheid tot de uitvoering van zijn eigen bouwplan.

Het perceel is nét buiten de bebouwde kom van Malden gelegen. Lokatie, daar draait het ook hier om. Aan de achterzijde begint het natuurgebied de Elshof en aan de overzijde van de woning loopt u via de Veldweg en de Heiweg zo het Heumensoord in. De lokatie is een dun bebouwde omgeving, maar toch woon je niet ver van alle voorzieningen, te weten het stadscentrum van Nijmegen, de Radboud Universiteit, de Hogeschool, ziekenhuizen en alle mogelijke sportvoorzieningen en winkels. Dat is een van de vele voordelen van deze kant van Malden: je bent uit de waan en de drukte van de stad, woont zeer dichtbij de natuur, maar hebt alle faciliteiten binnen fietsafstand. en ligt op korte afstand van alle scholen, winkels sport faciliteiten, recreatiegebieden, ziekenhuizen en Nijmegen-stad en toch woont u vrij.

De snelfietsroute Cuijk-Nijmegen is op korte afstand gelegen, waardoor er een ideale verbinding met Nijmegen en met Cuijk ontstaat. Op wandelafstand bevinden zich prachtige bossen en natuurgebieden zoals het Heumensoord en de Maas.

Malden biedt gunstig gelegen openbaar vervoer (bushalte) en bovendien uitstekende verbindingen naar onder meer Nijmegen en Venlo. Binnen enkele minuten is er met de auto aansluiting op de A73.

Dit kavel wordt door ons verkocht in opdracht van een particuliere eigenaar. De genoemde prijs is een richtprijs. De eigenaar was zelf voornemens hier te gaan bouwen maar ziet daar bij nader inzien vanaf. Er is een fraai en door de Gemeente Heumen goedgekeurd bouwplan beschikbaar voor de bouw van een vrijstaande bungalow, hetgeen bij de makelaar ter inzage is en door een koper overgenomen kan worden. Over de koopsom is 8 % overdrachtsbelasting en geen BTW verschuldigd.

  • 963 m2

Kenmerken Rijksweg 44

Overdracht

Vraagprijs€ 400.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte963 m2
Inhoud0 m3

Bouw

BouwvormNiet van toepassing

Indeling

Aantal verdiepingen0

Maandlasten

Ligging Rijksweg 44

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

16.475

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

14%

20% NL

29%

20% NL

57%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod