Ga naar inhoud

Te koop: bouwgrond Boterdijk ong 6581 AA Malden

Claase Garantiemakelaars in Malden
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 257.050,- k.k.

Waar koopt u in Malden nog een bouwkavel van bijna 1.000 m2 om uw eigen droom te realiseren ? Bij ons !

Het bouwkavel is gelegen op de Boterdijk aan de linkerzijde van de woning bekend als Boterdijk 7 en heeft een grootte van plm. 970 m2.

Het perceel is zeer gunstig op de zon gelegen. Zeer geschikt voor de liefhebber van vrij wonen en zelf bouwen.

Er is overeenkomstig het vigerende bestemmingsplan toestemming voor de bouw van één vrijstaand woonhuis. De koper heeft binnen de door de Gemeente Heumen gestelde grenzen de mogelijkheid tot de uitvoering van zijn eigen bouwplan.

Het perceel is binnen de bebouwde kom van Malden gelegen en ligt op korte afstand van alle scholen, winkels sport faciliteiten, recreatiegebieden, ziekenhuizen en Nijmegen-stad en toch woont u vrij.

De snelfietsroute Cuijk-Nijmegen is op korte afstand gelegen, waardoor er een ideale verbinding met Nijmegen en met Cuijk ontstaat. Op wandelafstand bevinden zich prachtige bossen en natuurgebieden zoals het Heumensoord en de Maas.

Malden biedt gunstig gelegen openbaar vervoer (bushalte) en bovendien uitstekende verbindingen naar onder meer Nijmegen en Venlo. Binnen enkele minuten is er met de auto aansluiting op de A73.

Dit kavel wordt door ons verkocht in opdracht van de Gemeente Heumen. De genoemde prijs is een richtprijs. Over de koopsom is BTW (21 %) en geen overdrachtsbelasting verschuldigd.

Iedere geïnteresseerde wordt tot en met woensdag 27-01-2021 12.00 u in de gelegenheid gesteld een bieding op het perceel uit te brengen. Alle biedingen worden vervolgens door ons met de eigenaar besproken en de eigenaar behoudt zich het recht voor op basis van het in haar ogen meest passende voorstel in onderhandeling te treden met de betreffende kandidaat teneinde tot een koopovereenkomst te geraken. De aanvaarding door de eigenaar van een door een kandidaat koper gedaan voorstel kan derhalve leiden tot het totstandkomen van een koopovereenkomst. Het doen van een bieding is derhalve van de zijde van een kandidaat koper niet vrijblijvend. De verkoop-brochure is via de makelaar verkrijgbaar.

  • 970 m2

Kenmerken Boterdijk ong

Overdracht

Vraagprijs€ 257.050,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte970 m2
Inhoud0 m3

Bouw

BouwvormNiet van toepassing

Indeling

Aantal verdiepingen0

Maandlasten

Ligging Boterdijk ong

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

16.475

Vergelijkbaar woningaanbod