Ga naar inhoud

Te koop: bouwgrond Lagunesingel ong 6642 EB Beuningen Gld

Claase Garantiemakelaars in Malden
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 595.000,- k.k.

Op een werkelijk fantastische locatie aan de rand van Beuningen hebben wij het voorrecht een prachtig bouwperceel van maar liefst 2.368 m2 te mogen aanbieden.

Het perceel wordt ontsloten via een riante oprijlaan van maar liefst 7 meter breed vanaf de Lagunesingel en grenst aan het water dat aangesloten zal worden op de Beuningse Plas die zich kenmerkt door fraaie groenzones en mooie zandoevers.

U kunt hier volop genieten van rust en ruimte waarbij het centrum van Beuningen met al haar voorzieningen binnen handbereik ligt. Nijmegen-Centrum is bereikbaar binnen 10 autominuten. Daarnaast is het de kavel gelegen op enkele minuten afstand van de snelwegen A73 en A50.

Hier kunt u uw droom woning realiseren eventueel met beroep aan huis. U bent uiteraard vrij om geheel in overleg met de gemeente en architect uw droomhuis naar eigen inzicht waar te maken ! Ook voor diegenen die in de bestaande bouw niet kunnen vinden wat ze zoeken is dit dé kans !

Op de koopsom is geen BTW maar overdrachtbelasting verschuldigd. De akte van levering dient te geschieden via Waalstroom Netwerk Notarissen te Beuningen.

  • 2.368 m2

Kenmerken Lagunesingel ong

Overdracht

Vraagprijs€ 595.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte2.368 m2
Inhoud0 m3

Bouw

BouwvormNiet van toepassing

Indeling

Aantal verdiepingen0

Maandlasten

Ligging Lagunesingel ong

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

25.424

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

17%

20% NL

30%

20% NL

53%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod