Ga naar inhoud

Te huur: appartement Telkesveld 9-44 5707 DM Helmond

Claase Garantiemakelaars in Malden
Neem contact met mij op

Verhuurd

€ 925,- p/m

Telkesveld 9 t/m 44 – 3-kamerwoning

Start 2e fase, 36 mHomes worden komende maanden geplaatst. 1e fase reeds verhuurd, totaal aantal: 52 woningen

Prijs: Van € 925,= tot € 975,= excl. servicekosten (Vrije sector)
Wonen: 52m² Gebruiksoppervlakte.
Aantal slaapkamers: 2

www.mhome.nu/telkesveld

Omschrijving
Comfortabele en duurzame 3-kamerwoning met eigen balkon, berging en gemeenschappelijk entreegebouw en tuin. Gunstig gelegen in de Helmondse wijk Brandevoort op steenworp afstand van het station en daarmee binnen 7 minuten in het centrum van Eindhoven.

De woning
De mHome is een modulaire, duurzame en comfortabele 3-kamerwoning, van ongeveer 52 m2, met een losse berging. De woning is geschikt voor 1 à 2 persoons huishoudens, met eventueel een kindje. De mHome is van het gas los, energiezuinig en is gebouwd met natuurlijke materialen. De woningen zijn voorzien van een compleet ingerichte en afgewerkte badkamer en open keuken met inbouwapparatuur. Door het verspringend bouwen ontstaan er 2 type woningen, type A en Type B. Deze mHomes hebben een andere indeling, maar hebben dezelfde vloeroppervlakte.

Keuken en voorzieningen
In de woning vindt u een 4 corpuskeuken voorzien van verschillende huishoudelijke apparaten, waaronder een spoelbak met mengkraan, koelkast met vriesvak, 4 pits inductiekooktoestel en recirculatiekap. Een combimagnetron en vaatwasser zijn aanwezig.

Badkamer
De badkamer is voorzien van douche met thermostaat mengkraan, douchebak met schuifdeur, een wandcloset met softclose zitting en badkamermeubel bestaande uit; wasbak, mengkraan, spiegel en ladekast.

Wasmachine en droger
De mHome heeft geen wasmachineaansluiting of afvoer. Wasmachines en drogers deelt u met de buren en staan in het gemeenschappelijke entreegebouw. U betaalt hiervoor een apart bedrag per beurt.

Duurzaamheid
mHome ontwikkelt geprefabriceerde modulaire gebouwen gemaakt van uitsluitend duurzame en natuurlijke, ademende materialen (hout/ CLT). Vertrekpunt hierbij is om gebouwen te ontwikkelen die circulair zijn, energiezuinig, comfortabel en gezond. De mHomes zijn van het gas los en voldoen aan de eisen voor bijna energieneutrale gebouwen (BENG). Gezond, duurzaamheid en comfort komen samen in de mHome.

Omgeving
Telkesveld is onderdeel van ‘de buurt van de toekomst’, ontwikkeld door Brainport Smart District (BSD). Deze buurt is gelegen in de Helmondse wijk Brandevoort, tussen natuurgebied De Gulbergen, het Eindhovens kanaal en de verbindingsweg Helmond-Eindhoven. Op deze plek, waar nu nog vooral graslanden en akkers te vinden zijn, ontstaat de komende jaren een duurzame wijk voor wonen en werken. Een plek waarin innovaties op het gebied van vervoer, gezondheid, data, energie en circulair bouwen worden ontwikkeld en toegepast. In verband met de parkeernorm binnen BSD van 0.5 parkeerplaats per woning komen er in de buurt verschillende mobiliteitshubs, waar bewoners gebruik kunnen maken van bijvoorbeeld deelauto’s, elektrische bakfietsen of andere nieuwe, slimme vormen van vervoer. Vanwege nabije wegen en treinstation Brandevoort is de nieuwe wijk gunstig gelegen. Met het plaatsen van de mHomes in Telkesveld zet mHome de eerste stap in het opbouwen van ‘de buurt van de toekomst’. Het betreft een tijdelijk project, voor de duur van 15 jaar.

Gemeenschap
Telkesveld is op zoek naar bewoners die het leuk vinden om tijd en energie te steken in de gemeenschap. Dit kan op verschillende manieren. Hoe dit georganiseerd wordt bepaal je zelf met je toekomstige buren. Met hen richt je bijvoorbeeld de gemeenschappelijke binnen-en buitenruimtes in. Bewoners hebben een eigen woonunit en delen verschillende voorzieningen zoals wasmachines.

Spreekt dit toffe, sociale, duurzame woonproject je aan? Inschrijven voor de 2e tranche is nu mogelijk via de website: www.mhome.nu/telkesveld/inschrijven

I’mHome

  • 52 m2
  • 2

Kenmerken Telkesveld 9-44

Overdracht

Huurprijs€ 925,- p/m
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte52 m2
Inhoud170 m3

Bouw

SoortBeneden plus bovenwoning
BouwvormNieuwbouw
Bouwjaar2022
Dak typePlat dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelA+++

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Telkesveld 9-44

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

90.603

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

67%

20% NL

22%

20% NL

11%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod