Ga naar inhoud

Johannes Vijghstraat 75

6524 BP Nijmegen

Claase Garantiemakelaars in Malden
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 1.500.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Bedrijfspanden>
  3. Koop Nijmegen Johannes Vijghstraat 75

Op een goede lokatie aan de rand van het centrum van Nijmegen en op korte afstand van de Radboud en Uni gelegen fraai beleggingspand met goede huurovereenkomsten.

Het betreft een mooie belegging waarin de koper ten aanzien van de invulling van de begane grond en het souterrain nog zijn eigen creativiteit kwijt kan.

Het geheel bestaat uit de adressen Fort Kijk in de Potstraat 54-56 en Johannes Vijghstraat 75 te Nijmegen.

De Fort Kijk in de Potstraat 54 te Nijmegen is een ruime en geheel verhuurde bovenwoning. Het geheel bestaat uit een entree/hal, kelder, trap, keuken, badkamer, 10 verhuurde kamers en 1 studio verdeeld over de eerste en tweede verdieping. De eerste verdieping is een verdieping met eigen keuken en sanitair, bestaande uit 4 kamers en een studio die door uitsluitend door heren bewoond wordt. De tweede verdieping is een verdieping met eigen keuken en sanitair, bestaande uit 6 kamers die door uitsluitend dames bewoond wordt.

De kale huuropbrengst van de bovenwoning bedraagt momenteel € 42.935,= per jaar.

De Fort Kijk in de Potstraat 56 te Nijmegen is de zij-ingang van de voormalige en thans leegstaande (kook)winkel. Dit gedeelte beschikt tevens over een ruime kelder.

De Johannes Vijghstraat 75 te Nijmegen is een ruime voormalige (woon)winkel met een ruime onderkeldering. De huidige eigenaar heeft reeds door een architect schetsen laten maken om de winkel met souterrain te verbouwen tot 2 of 3 wooneenheden, de schetsen treft u in de documentatie aan.

De actuele netto huuropbrengst zonder de winkel en het souterrain bedraagt momenteel € 42.935,= per jaar. De eigenaar schat zelf in dat in geval van verhuur van 3 zelfstandige studio’s in de winkel en het souterrain na verbouwing de potentiële totale netto jaarhuur plm. € 87.500,= zal bedragen. Het laatste is uiteraard geheel en al de verantwoording van de toekomstige koper doch als indicatie van de verkoper bedoeld. Koopsom indicatie € 1.500.000,= k.k.

  • 600 m2
  • 3.292 m2

Kenmerken Johannes Vijghstraat 75

Overdracht

StatusVerkocht
Prijs€ 1.500.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Soort ObjectBelegging
Totale oppervlakte600 m2
Perceeloppervlakte3.292 m2

Parkeergelegenheid

Geen eigenschappen

Bouw

BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1902
Bouwjaar toelichting

Overig

LocatieIN_WOONWIJK
Onderhoud binnenGoed
Onderhoud buitenGoed

Ligging Johannes Vijghstraat 75

Vergelijkbaar bedrijfsaanbod