Ga naar inhoud

Oranjesingel 26..

6511 NV Nijmegen

Claase Garantiemakelaars in Malden
Neem contact met mij op

Verhuurd

€ 300,- p.m

  1. Home>
  2. Bedrijfspanden>
  3. Huur Nijmegen Oranjesingel 26..

Op werkelijke toplocatie aan de meest prominente invalsweg van Nijmegen gelegen monumentaal kantoorgebouw.

Dit rijksmonument is geheel gerenoveerd en verkeert in een zeer representatieve staat waardoor de moderne ondernemer in staat is zijn werknemers en gasten op een fraaie wijze te ontvangen. Voor het gebouw springen de prachtige architectuur en de schitterende erkers aan de voorzijde in het oog. Direct in de hal ervaart u al het prachtige natuursteen, met de grandeur van begin 1900. De gemeenschappelijke ruimten verkeren geheel in oude luister en het sanitair en de pantry’s zijn up to date.

Dit kantoorgebouw huisvest diverse bedrijven zoals adviesburo’s en een schoonheidskliniek. Iedere huurder heeft een eigen maat-gemaakte ruimte ter beschikking. Hier hebben wij een volledige turnkey kantoorruimten van 12 m2 netto kantoorruimte ter beschikking. De beschikbare kantoorruimte is geheel voor gebruik gereed en gelegen tussen de 1e en 2e verdieping en voorzien van een laminaatvloer en u maakt gebruik van de gezamenlijke pantry.

Hier heeft u de ruimte om creativiteit en enthousiasme te combineren. De inspiratie om tot grootse zaken te komen in een energieke omgeving omringd door diverse kleinere en grotere bedrijven, waaronder de internationaal opererende private bankers vormen de dynamische omgeving waarin het pand gelegen is. Goede mogelijkheden voor fietsenstalling maken het voor medewerkers plezierig en makkelijk om hier naar toe te komen zonder dat het meteen noodzakelijk is om de auto te gebruiken. Bovendien zijn er voor hen en uw gasten ruime parkeermogelijkheden voor de deur. De allure van het pand straalt uit naar het bedrijf en de activiteiten van de ondernemers die hier gevestigd zijn. Zoals uit het bovenstaande blijkt zijn er meerdere mogelijkheden voor het gebruik van de kantoorvilla, mocht een nadere inspiratie gewenst zijn, dan is een bezoek aan het pand uw volgende stap.

  • 12 m2

Kenmerken Oranjesingel 26..

Overdracht

StatusVerhuurd
Prijs€ 300,- p.m
AanvaardingIn overleg
Servicekosten€ 50,- p.m

Oppervlaktes en inhoud

Soort ObjectKantoorruimte
Totale oppervlakte12 m2
Oppervlakte kantoorruimte12 m2

Parkeergelegenheid

Overdekt parkerenopenbaar
Onoverdekt parkerenopenbaar

Bouw

BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1900
Bouwjaar toelichting

Overig

Kantoorruimte in units vanaf12 m2
LocatieWINKELGEBIED_STADSCENTRUM
Aantal lagen3
Onderhoud binnenGoed
Onderhoud buitenGoed

Ligging Oranjesingel 26..

Vergelijkbaar bedrijfsaanbod