Skip to content

Te Koop: woonhuis Griftdijk Noord 15 6663 AA Lent

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 695.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. Koop Lent Griftdijk Noord 15

Beleggers en ontwikkelaars let op !!!!!

Wij kunnen u momenteel een op dit moment deels verhuurd complex te koop aanbieden dat overeenkomstig het vigerende bestemmingsplan perfect geschikt is voor projectontwikkeling.

Het complex is deels verhuurd (opzegbaar indien u wenst) voor een huurprijs van € 3.150,=, waardoor uw investering reeds rendeert totdat de ontwikkeling in de omgeving van het complex gereed is !

Het complex betreft een aan de Griftdijk dus in het middelpunt van de ontwikkelingen in Nijmegen-Noord nabij diverse uitvalswegen gelegen complex, bestaande uit een aan de voorzijde gelegen vrijstaand woonhuis met achtergelegen een extra wooneenheid, alsmede een naastgelegen voormalige kantoorruimte op de parterre.

De kantoorruimte (bestaande uit een hal, toilet en 4 kantoorruimten) heeft een oppervlakte van plm. 150 m2. Deze ruimte is vanaf de straat goed te bereiken en staat momenteel leeg.

De wooneenheid aan de achterzijde (plm. 55 m2) bestaat uit een entree, douche/toilet, woonkamer met open keuken en een slaapkamer en is momenteel verhuurd voor een huurprijs van € 750,= per maand.

De in plm. 1970 gebouwde woning aan de voorzijde van het complex heeft een inhoud van plm. 1.050 m2 en heeft de navolgende indeling; Entree/hal, meterkast, toilet, kantoorruimte, moderne woonkeuken, woonkamer, inpandige garage, hal aan de achterzijde, bijkeuken, 3 kelderruimten. Verdieping; Overloop, diverse bergruimten, 3 ruime slaapkamers, toilet, eenvoudige badkamer bij ouderslaapkamer, separate douche voor overige slaapkamers. Thans verhuurd voor € 2.400,= per maand.

Op basis van het geldende bestemmingplan mag er 1 nieuwbouwwoning worden gerealiseerd. Blijkens mededeling van de Gemeente Nijmegen (Ewald van Petersen 024-3292602) is de Gemeente Nijmegen bereid mee te denken over ruimere bebouwingsmogelijkheden waardoor er een groter aantal woningen gebouwd zou mogen worden.

Kenmerken Griftdijk Noord 15

Overdracht

Koopprijs€ 695.000,- k.k.
Aanvaardingin overleg

Oppervlaktes en inhoud

Geen eigenschappen

Bouw

Bouwvormn.v.t.

Indeling

Geen eigenschappen

Om de zonnegrens te bekijken dient U eerst de cookies te accepteren.

Maandlasten

U dient eerst de cookies te accepteren alvorens u de maandlasten kan berekenen

Ligging Griftdijk Noord 15

Marktcijfers van Lent

Gemiddelde verkoopprijs in Arnhem

Landelijk gemiddelde: € 254.990,-

Gemiddelde vraagprijs in Arnhem

Landelijk gemiddelde: € 305.767,-

Gemiddelde verkooptijd in Arnhem

Landelijk gemiddelde: 29

Gemiddeld aangeboden in Arnhem

Landelijk gemiddelde: 7698

Gemiddeld aantal verkocht in Arnhem

Landelijk gemiddelde: 8145

Gemiddelde prijs/m2 in Arnhem

Landelijk gemiddelde: 3.052

Vergelijkbaar woningaanbod